Barn & gravid

Julklappar till vår femåring och ettåring

Hur kan Majken snart vara ett år?! Otroligt märkligt! Nu ska det handla om julklappar. Jag önskar att jag kunde skriva en lista med begagnade klappar här men jag har inte haft tid eller ork till det så det mesta är nyköpt. så vad ska de få?

Nils ska få Lego och Majken duplo. Jag älskar Lego, tycker det är kul att bygga och det kan verkligen sysselsätta Nils. Också otroligt hållbart om man nu vill sälja, skänka eller ärva.

Böcker ska barnen också få. Nils ska få en bok om konflikter och rasism och ja lite allt möjligt i den kategorin. Majken ska få en av Nils gamla bebisböcker. Jag älskar ju böcker och vill lösa för barnen varje dag, tänk att få glädje och kunskap och verklighetsflykt serverat så!

Leksaker är ju ändå det viktigaste så från Majken ska Nils få ”d’laurien” (kan ni er filmhistoria?).

Sedan ska de få kläder. Majken behöver både ditt och datt (och det har jag hittat begagnat!). Nils ska få ”skinbyxor” och en ghostbustertröja med paljetter. De ska få matchande pyjamasar också. De hade matchande pyjamasar när Majken föddes men den har hon ju växt ur. Gu de kommer vara så gulliga!

Som kronan på verket får Nils det som toppar hans önskelista: en drönare.

Majken skulle behöva få något paket till. Så att de får ungefär lika många men jag känner mig ganska klar. Vad har era barn önskat sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.