Funderingar

Men ge dig nu då, covid!

Covid härjar på. Jag försöker påminna mig om att spanska sjukan härjade i två år innan den ”dog ut”. Antalet corona-smittade går upp och restriktionerna som vi aldrig varit utan (eller, vem tusan vet?) kommer att återkomma. Vårt livsutrymme kommer krympa igen. Det kommer bli ensamt ännu en gång och vännerna i Sverige kommer vara oförstående. Inte för att de inte vill utan fr att de inte kan föreställa sig hur det är att inte få gå ut. Ja alltså ut utanför dörren. Kommer det bli så igen?

Här om dagen tänkte jag på hur ljuvligt det är att dra på sig jeans och t-shirt och gå ut. Hur det känns med värmen mot huden. Solen steker men jag blir ändå inte överhettad. Kanske är det när den känslan återkommer som vi kan gå ut igen. Kanske kanske är covid borta då.

Va less jag är. På att inte kunna planera. Knappt drömma. Så glad var jag för att vi äntligen bokat en resa i april toll bästa vänner. Men nu känns det som om det är lika bra att gå o lägga sig och vakna i juni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.