vecka

Vecka 45

Jag fyller år i veckan. 37. Det känns fint. Förra året var det jobbigt med strikta corona-restriktioner och mycket på jobbet. I år är det jobbigt av andra orsaker. Men jag betar av och kämpar på. En sak i taget. Försöker få till stunder k vardagen att må bra. Jag läser massvis. Flyr verkligheten lite då. Pratar i telefon. Äter regelbundet. Andas djupt. Funderar och ja… är med barnen.

Ibland lyckas jag uppskatta det stora i det lilla. Ibland låter jag det vara. Det känns som att det går åt rätt håll men jag önskar att det gick snabbare. Så där som man alltid gör så klart.

I veckan bokade vi en resa över påsk. En av mina bästa vänner bor i London och vi hoppas att vi ska kunna ses då. Då har vi inte setts på över 2 år. Märkligt. Men jag längtar redan!

2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.