Funderingar

Vet inte

Min mamma är här och jag behöver en paus. Smög upp till sovrummet och andas djupt. Jag är sömnig men också lite rörig. Jag har känslan av att jag fick precis vad jag ville ha, två friska barn, och hamnade på ett ställe där jag inte mår helt toppen. Det är en inre stress. Eller jag vet inte. Jag skulle behöva terapi igen. Det är mycket som snurrar och jag, ja jag vet inte just nu. Därför blir det inte nyckeltal skrivet heller.

Men det är bra också. Fint. Mysigt. Jag snusar på Majken. ser henne upptäcka världen. Betar av listan med saker som måste göras men som jag inte orkar med. Läser böcker med Nils. Sitter nära Nils. Svarar på hans frågor. Funderar över världen och tycker i stunder att livet är rätt gött. Så det är inte nattsvart. Det är bara lite väl rörigt just nu.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.