vecka

Vecka 44

Min mamma kommer hit imorgon. Det känns okej. Det är inte okomplicerat men V jobbar borta några veckor nu så det blir skönt med sällskap.

Det är lite för mycket i mitt liv som inte funkar nu. Som lixom skaver. Det kanske inte är något stort problem men det är hela tiden saker som behöver fixas. Efter sjukdomar och extrem (för mig iaf) sömnbrist så var nog den där väggen nära. Jag har inte orkat med något utöver de allra mest basal sakerna. Handla mat har varit övermäktigt till exempel. Det är så klart inte okej alls. Att det blir så. Men ja så reagerar jag när det blir för mycket, för ingenting och det blir en sprial av masa saker som inte blir gjorda som ger mig mer ångest och ännu mindre handlingskraft. Så nu, får jag sakta och säkert nysta upp det jag ställt till med. Fixa, ringa samtal, fylla på skafferiet och ta tag i grejer igen. Det löser sig alltid. Det är en skön insikt och en tanke som gör att det ena går att ta tag i det. Så har det inte alltid känts och då har det varit betydligt värre.

Sakta men säkert ska jag nysta upp saker och så ska jag vara med mamma och barnen. Tända ljus på gravar. Äta gott. Dricka kaffe. Mysa. Ja sånna grejer. Det blir en bra vecka trots allt.

20202019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.