vecka

Vecka 42

Så… förra veckan slutade med att Nils tappade rösten, gick och la sig, vaknade sedan av att han inte kunde andas. Sjukhuset fick sig ett besök. Astman gjorde sig påmind. Det som är fint är ju att jag blir påmind om att det enda som betyder något är ens nära och kära och att de mår bra.

Min pappa kommer imorgon. Och stannar vägra dagar. Nils ska vila sig och sina lungor men mår nu bra och att hålla honom lugn är inte det lättaste. Majken ska till BVC.

Jag kommer fundera alldeles för mycket på vad som fick Nils astma att utlösas. Röra mig för lite. Andas för lite djupt. Läsa i min bok. Fira Majkens åtta månaders dag. Planera vinter semestern och tappa humöret alldeles för många gånger. Snusa mina barn länge på huvudet. Vara tacksam. Öva mig på att vara förälskad i min man. Prata i telefon. Lyssna på podd. Det kommer bli en fullspäckad vecka!

20202019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.