Funderingar

noll koll på läget

Majkens sömn lämnar en del att önska. Som jag skrev förut gör sömnbristen mig till en dålig människa. Ja men på allvar. Jag glömmer saker hit och dit. Möten, att handla, vad jag ska handla, var mina nycklar är, att hämta barn och att betala räkningar.

Som jag nämnt lite kort så har vi en del problem kring Nils. Vissa delar tolkas som en fas medan andra saker får mig att slita mitt hår och undra vad vi gjort för fel?! Även om det här inte är en stor blogg så tycker jag att det delvis känns problematiskt att dela med mig för mycket av Nils. Han är stor nu. Han har problem som är mer ”unika”. Och så klart också otroligt fina sidor som är lika unika. Saker som är hans. Personlighetsdrag som är hans. På någotvis hade det känts bättre att dela dessa om vi hade haft mer av en dialog här, det är så kul och tacksamt med kommentarer men som det är nu skriver jag ju mest ut i tomma intet. Åter till ämnet.

Tröttheten, att glömma saker, ger ju ett merjobb. jag måste ju hela tiden rädda mig själv på något vis, städa upp efter mig, fixa och så. Har på någotvis inte betalat en räkning på €6 som jag nu fick en skarp påminnelse om och på ett betydligt dyrare belopp nu kan jag ju säga.. jaja.. försöker att inte bry mig men blir så klart ännu mer ledsen, stressad och funderar över vad mer jag glömt.

Det var dagens lite ledsna klagan. På återhörande!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.