tips

Serietips: squid game

Även vi gav oss på den otroligt omtalade serien squid game. Du vinner miljarder om du vinner olika barnlekar, men du förlorar ditt liv om du inte vinner. Ganska enkelt koncept ändå. och ändå ganska väntad plot. Det går lixom att förutse nästan hela tiden vem som ska förlora och vad som ska ske. Men visst är det spännande ändå?

Jag tycker estetiken är behållningen. Skådespelarna. mimik. Kuliss. Ja men allt det där.

Men att se den här serien när man liksom jag har allvarlig sömnbrist är inte att rekommendera. jag blir otroligt skör. Får lätt till ångest-känslan. Så detta var väldigt många timmars ångest för mig.

Jag tyckte det var avkopplande att se en serie där jag var tvungen att läsa texten. Inte pilla med mobilen eller så utan verkligen koncentrera mig på serien.

Vad tycker ni om serien?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.