tips

Podd: vi går till historien

Jag lyssnar på pod efter pod just nu. Ett bra sätt för mig att få lite stimuli och känna mig mindre ensam. Nu har jag fastnat lite för några nya poddar. Den första är vi går till historien.

Den blå hästen är en av mina favoritpoddar och det här är Samma koncept. Far och son går igenom historia, dock bara Sveriges historia.

Alltså det är så tråkigt. 11 avsnitt om Gustav Vasa. Alltså faktan är relevant och podden är trevlig men den är ett riktigt sömnpiller. Älskar dock historia och att höra folk samtala på svenska i lixom en mild ton. Sätter på din när jag ska sova. Supertips från mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.