Girlytalk

En svag Ninja

I helgen var vi ute på hajk. Jag och Nils packade matsäcksväskan och drog på äventyr. Tanken var en lätt tur på 4 km. Men när vi kom hem 5 timmar senare var vi uppe på det dubbla antalet kilometrar.

Vi hade så roligt! Nils har tydligen börjat se på ninjago, och leker det med kompisar. Nu blev jag inbjuden i leken. Jag hade noll koll på ninjago så mycket tid spenderade Nils på att lära mig så jag skulle kunna vilja vem jag ville vara. Sedan var vi olika ninjor (?) med olika fordon och krafter. Vi turades om att vara orm och smög på varandra och slängdes och ned på marken för att inte bli sedd. Och så hittade vi pinnar som vi hade som svärd. Så kul att få gå all in i hans värld!

Däremot känner jag hur svag jag är i kroppen. Framför allt bålen. Jag hatar också att träna bål-styrka så det hör väl ihop. Men jag måste ta tag i styrketräningen nu. Det var samma sak efter graviditeten med Nils. Konditionen kom jag igång med ”bra” men styrkan tog längre tid att återerövra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.