Funderingar

Det var så här det skulle vara

Det finns så mycket jag vill berätta för er från sommaren. Dagar som betydde så mycket. Som när vi stannade till hemma hos min ex-man.

Det var en av de där varma varma dagarna som vi hade så många av i somras. Solen stekte redan tidigt och vi hade bestämt träff vid hans hem. Ibland när jag träffar min exman så tänker jag ”det var ju vi som skulle ha barn ihop” men livet ville annorlunda. Vi skulle gå igenom lite företagsgrejer men också ungäs. För min exman är en av de roligaste personerna jag känner.

I huset bor ju så klart också hans nya fru och hennes två barn och deras hund. Så där satt jag, min exman med varsin ny partner, fyra barn mellan 15 år och 5 månader och en hund. Det är så knäppt. Men så självklart.

Orelaterad bild från en annan fin dag

Min exman har en stor familj och alla bor på samma gata. Så där dök min fd svärfamilj upp och det var ett kärt återseende. Hans stora barn tog med Nils till närliggande golfbanan och spelade golf. De var runt vid poolen och hade så kul. Det var som en dröm.

Jag såg på min exman och kände att det här Var så det skulle bli för oss. Det har gjort så ont på vägen, det har varit tårar och fula ord. Men det finns ändå kvar körlek och respekt och just den här dagen var så det var meningen att vi skulle vara i varandras liv. Och det var en ljuvlig känsla.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.