Böcker,  tips

Boktips: sanningen kommer om natten – Mhairi McFarlane

Äntligen en ny bok av en favoritförfattare! Den här handlar om fyra kompisar, bästisar, ett litet gäng som är strax över 30 år. Och en av dem dör. Saker och ting avslöjas och det kommer aldrig bli som det var.

Den här boken var på ett vis nära mig själv vilket gjorde mig lite besviken. För jag var också i ett gäng om fyra personer där en person dog för tidigt. Så jag ville att den skulle handla om det som den händelsen handlade om för mig. Hur man försöker leva vidare, hur man alltid saknar en, det alltid finns ett hål att fylla och hur relationerna oss tre som blev kvar förändrades.

Det gör den inte. Jag tycker att handlingen i den här boken var lite för spretig. Lite all over the place. Men som alltid var det en feel good-känsla som jag alltid uppskattar men den var inte lika roliga som tidigare böcker. Det var som en blandning av allt på något vis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.