vecka

Vecka 37

Hela förra veckan var Nils hemma och snorade. Det drev mig till vansinne. Så nu ska han iväg till dagis igen och jag ska komma ikapp med allt jag inte gjort.

Det jag kanske mest behöver är sömn. En förkyld bebis är inte att leka med nattetid. Eller dagtid. Men det är ju inte det lättaste att få på beställning, men förhoppningsvis lättar även Majkens förkylning så att vi får sova lite mer.

Jag ska försöka lösa ikapp på kursen jag tar. Åtminstone en kurslitteratur-bok bör komma. Träna klart mina sista pass på utmaningen jag började för det gick inte med näsan tjock av snor. Mina svärföräldrar kommer hem igen, så jag ska umgås med dem. Majken ska till BVC.

Och så allt det där evighetsgörat. Tvättandet och fejandet. Handla. Mysa med mina barn. Kanske ta en utflykt. Den här veckan kommer flyga förbi. Poff!

Och på söndag! Då har jag första träffen med min bokklubb. Det är bara jag och en vän, men det räcker ju bra. Vi ska fika frukost och diskutera den första boken vi har läst. Jag är extremt peppad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.