tips

Serietips: fyra bröllop och en begravning

Hittade en serie när jag planlöst sökte runt efter underhållning. Älskar ju romantiska komedier men tror tusan inte jag sett original filmen ens…

Alltså det är ju inget mästerverk. Detta är mässa människor som är vänner och köra hit och dit. Hjärtan blir krossade och kärleken spirar. Det är klassiskt, hjärndött och mysigt. det är snygga människor och snygga miljöer och jag för värsta superlängtan till London.

Det var fb perfekt serie för att gå ifrån och diskar ibland och se ibland. Amma då och då och kanske slumra. Inget hände ju. Eller man förstår vad som komma skall. Ändå var den himla himla mysig slltså.

Verkar finnas på viaplay i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.