Barn & gravid,  Funderingar

Hej då bebisgrej!

Jag har börjat sälja av och skänka bort bebisgrejer. Det är klart, inga mer barn för oss. vissa saker är sp skrymmande och när de inte används då kan de lika gärna få göra nytta hos någon annan.

Den här har jag gungat många timmar. Nils älskade den och kunde somna i den till han var 1 år. Gungade och gungade gjorde jag. Majken däremot tycker att den är knäpp och vill inte sitta där. Så den används inte.

Det är ändå lite vemodigt på något vis. Den påminner så mycket om nils bebistid. Jag har dock en miljon bilder på honom i den. Och jag måste påminna mig själv om att minnena har vi kvar. Det är bara prylen som försvinner. Jag köpte den begagnad och nu får den leva vidare begagnat. Bra kvalité! Helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.