vecka

Vecka 36

Vi är förkylda. På bättringsvägen men tveklöst förkylda. Och vi har ingen aning om hur vi ska bete oss?

Isolera oss var ju självklart. Men behöver vi ta covidtest trots att vi är vaccinerade med två doser? Hur länge måste vi vara friska innan vi får återgå till jobb? Förskola? Behöver vi smittspåra? Ett och ett halvt år av corona med diverse olika regler och bestämmelser har satt sina spår.

Förutom snor, feber och såååå trötta så slog Majken tlll med sin första tand. Bra jobbat bebisen, nu vill jag dock sova bra i veckan.

Annars då? Efter en sjukdom även en lätt förkylning vill jag alltid städa lite extra och bädda rent så det ska jag göra. I slutet av veckan ska jag eventuellt träffa ännu en fd kollega. Nils har namnsdag (i Sverige) på tisdag. Ja… jag vet inte. Det är vardag och det är inte fy skam det heller!

20202019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.