Funderingar

Energitjuvande konflikt men jag har rätt

Jag tjafsar med myndigheter. Problemet i den här röran är att jag vet att jag har rätt. Jag vet det så mycket så att när tjafset återupptogs igår så kontaktade jag högsta instans och döm om min förvåning när hen svarade!

Hen bekräftade att jag har rätt. Sa att jag skulle kontakta dem igen vilket jag gjorde via Mail och om det fortfarande strular så berättade hen hur jag då ska gå till väga för att få rätt. Suck! Väntar på svar idag. Jag hatar att vänta. Ovissheten och att uppdatera mailen hela tiden.

Jag hatar dessa strul men älskar att ha rätt. Gillar att ha rätt och bevisa det men känns ju alltid bäst när det bara flyter på. Så tråkigt att lägga energi och tid på detta. Samtidigt lite roligt att ha något att göra. Känner mig stark, tänker fortsätta tjafsa om detta för jag vet att jag har rätt och nu har jag dessutom fått det bekräftat. YES!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.