vardag

OS-invigning och tid för vila

Den här bloggen skrivs verkligen inte i realtid men den är nog ganska bra ändå… hur som helst så hade jag och Majken en riktig dålig natt. De är inte så himla många faktiskt men när de kommer nockar de mig. Och när vi är på semester är det svårare att få till vilan tycker jag.

Natten innan OS började var brutalt dålig så jag gick till hemmakväll och köpte godis för att sedan parkera mig i soffan. Vi såg os-invigningen och halvsov då och då. Tycker inte alls att den var så där pampig och rolig som den brukar vara, men corona-säker, vilket ju så klart är viktig.

Jag försöker se OS så ofta jag kan. Även om jag börjar bli till åren har jag fortfarande några kompisar som är med i spelen. Har dock knappt lyckats se dem men OS är en av mina höjdpunkter. Älskar att se gymnastiken, simhopp, fotboll så klart och handbollen är given. Det finns alltid någon ny söker att fascineras av. Jag tänker på alla timmar och smärta de lagt ned i sin sport. Wow! Imponerande oavsett resultat.

Är dock inte så imponerad av reklamen på kanal 5. Alltså det är ju bara reklam för konsumtionslån. Hit och dit. What?! Mycket märkligt. Ibland något spelbolag. Trodde Sverige hade restriktioner och regler för reklam av det slaget.

Gillar ni att se OS? Någon favoritsport jag ska titta in i?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.