Barn & gravid

Presenter till vår femåring

Alltså att ge presenter till Nils är svårt. Ja men han är väl lite bortskämd men också, för att han bara önskat sig saker som han redan har men i en annan färg. Jag tolkar det som att han har allt han behöver. Men är det någon dag man ska bli lite extra bortskämd så är det väl när man fyller år.

En sån här ryggsäck, fast vår är begagnad från tradera. Han har börjat vilja bära saker själv när vi är på hajk då tänker jag att den här är lite bekvämare.

Likadana kläder som bästisen har. Tycker egentligen att dessa är svinfula men älskar man superhjältar så gör man. (T-shirts och shorts).

Nils har övergått till kapitelböcker! Vad händer med min bebis? Men då hade jag redan köpt en bilderbok som är från vår favoritförfattare Sarah sheppard.

Som leksak får han önskade ghostbusters huset som matchar bilen han fick i julklapp. Samt ett spöke.

Och som överraskande-grej blir det en bluethoot-högtalare. Nils älskar nämligen musik och kan ligga och lyssna och klicka sig runt på Spotify mellan låtarna i timmar, men han saknar högtalare På rummet och även om han har ganska bred musiksmak är jag less på att höra Tusse och Kiss om och om och om igen.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.