Pyssel

Väggarna gapar tomt

Ser på ni SVTs program ”vem bor här?” Jag har tittat då och då genom åren och förundrats över alla vackra hem. Wow! Inredningstrenden är verkligen något alldeles extra i Sverige, nog för att det finns många vackra hem i världen men jag tror att de i Sverige sticker ut. Den här säsongen har just börjat och hemmen är fantastiska men hittills har det bara varit extra vaganta och uppenbarligen väldigt rika människor som visat upp sina hem. Tidigare säsonger tycker jag att det även fanns med en del ”vanliga” människor med loppisfynd och inte bara massa dyra saker. Menmen. Vi tittar iaf och får lite ångest över vårt eget hem. Över stök och det vi inte hinner med. Men framförallt att vi har så tomt på väggarna!

Här vill jag ha tavellister och sedan foton. Har alltid älskat fotografier på oss/mig men framförallt på vänner och familj. Från en resa eller från en vardagssituationer. De där stunderna och människorna som fyller en med värme lixom.

Jag är verkligen ingen konstkännare och har inga dyra tavlor eller sånt. Jag vill att det ska vara personligt hellre än något att skryta med. Man skulle säkert direkt kunna lista ut att jag är svensk på många olika vis i vårt hem men om man känner sig lite osäker då kan man få syn på den här tavlan:

Hur syns det i ditt hem att du är du? Din nationalitet? Eller intresse?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.