Funderingar

Vem är jag – enligt ett medium

I någon form av infall kontaktade jag ett medium för att få ett kort draget åt mig. Jag är inte medial och vet inte riktigt om jag tror på sånt. Men varför inte prova tänkte jag. Detta var vad hon fångade upp av min energi:

Här har vi en människa som är självständigt lagd. Inte alls nödvändigtvis en “ensamvarg” på något vis, men du klarar ut saker och livet i stort bra på egen hand. En styrka!!

Det här stämmer väl på mig. Det behöver jag inte alls kommentera egentligen.

Jag vågar även påstå, utan att sätta mig på alltför höga hästar, att du är bitter för något. Något du har svårt att släppa. Bitterheten har bitit sig fast på grund av att du blev så pass orättvist behandlad. Vill också säga att detta är något som hände relativt länge sedan.

Det här tolkar jag som mina känslor kring mina föräldrar och hur de behandlat mig. Jag har bearbetat detta i terapi men kanske behöver göra det igen för jag känner av den där bitterheten och den vill jag ju egentligen inte ha i mig.

Du bär, eller rättare sagt burit med dig en dröm väldigt länge, en dröm som gör sig påmind inte alltför sällan. Drömmen du bär på känns väldigt avlägsen inne i ditt huvud och svår att nå.Skulle påstå att det är lite av du själv som byggt upp detta hinder, att “det kommer aldrig hända”.Tänk positivt, ta steg för steg. Drömmen är inom räckhåll, du behöver bara göra arbetet.

Jag är en sån person som inte drömmer. Det hör ihop med ovanstående trauma/bitterhet. Jag har fått lära mig att man inte ska drömma eller önska sig eller vilja ha. Så jag vet faktiskt inte vad eller vilken dröm jag har här men håller helt med om att jag alltid tänker ”det kommer aldrig hända”.

Det finns en känslomässig längtan som bor i dig. Du saknar något. En väldigt påtaglig saknad som jag får till mig. Svårt att sätta fingret på vad, men någon form av känslomässig saknad.Något du väldigt gärna vill ha.

Jag vet inte vad en känslomässig saknad är. Är det bara ännu en del av drömmen ovan? Just i detta fall saknade jag ju mina vänner (pandemi-tid) och stockholm/Sverige. Men den här kopplar jag inte till något speciellt.

Du är naturligt lojal. Vad jag menar med det är exempelvis att, mot människor som gjort sig förtjänt av din vänskap är du lojal, och den fina egenskapen rubbas inte.Misstolka mig inte, då jag inte menar illa, men ibland kan du vara det man kallar överkänslig. Du kan känna att du kanske överreagerat på vissa situationer. Det beror på att du är en känslomänniska.

Jag är väldigt lojal och jag har fått höra flera gånger att jag är en känslomänniska även om jag inte själv identifierar mig så. Men jag börjar kanske landa mer och mer i att det är en del av den jag är. Känslor är ju generellt något jag undertrycker i mitt liv, ovanstående bitterhet mot mina föräldrar.

Du kan vara så där charmigt virrig emellanåt. 😊Det är en del av dig som person, och inget man ska försöka jobba bort. Det är en del av hur du är som människa, och möts av de flesta med värme och ett leende.

Tror jag kan uppfattas så på jobbet. Som lite rörig och överallt men att jag sedan samlar ihop mig bra och är professionell när det verkligen gäller.

När du bestämt dig på riktigt för att “Så här är det!” så är det inte större lönt för dina nära att försöka övertala dig om annat, utan säger du att det är på ett vis, och verkligen tror på det, då är det så bara.

Tycker jag har blivit mer ödmjuk med åren men visst har jag bestämda åsikter i vissa frågor.

Vissa saker tycker jag passade in väldigt bra medan vissa känns väldigt allmänna. Har du gått till ett medium? Vad tyckte du?

4 kommentarer

 • Anna

  Haha! Jag har gjort precis samma sak i veckan, kontaktat medium för vägledning via distans.
  Jag vill hemskt gärna tro men är samtidigt väldigt skeptisk och hatar flum och alltför vida beskrivningar, det köper jag inte alls.
  Tyvärr var jag ganska missnöjd med de 2 mail jag fick . Var inte mycket som stämde helt och var alltför allmänt beskrivet typ som jag tycker horoskop är.

  Detta var första gången jag fick vägledning på detta sätt men i somras var jag hos ett medium irl . Det var första gången och jag visste att hon var duktig då min svägerska besökt henne många gånger.
  Då satt jag på riktigt och gapade för det var så konkret och träffsäkert . Allt stämde i detalj och även 2 saker hon sa skulle hända skedde kort därefter .
  Är helt säker på att hon var äkta och att hon fick information någonstans ifrån något högre medvetande .

  Tyvärr tror jag det skiljer mycket mellan olika medium så det bästa är att gå på rekommendation om man vill känna sig helt nöjd. Så hör du talas om eller provar någon duktig som kan göra på distans så tipsa gärna i bloggen 😉 Jag vill gärna bli mer övertygad .

  Känner inte dig mer än genom bloggen men tycker det hon fick fram stämde ganska bra?

  • alex

   Jag är också skeptisk men tycker att det stämde bra… sen gjorde hennes prissättning mig tveksam. Det skulle kosta 4500kr först men var nere på 450 inom de få timmarna som gick innan jag svarade. 🤣

 • Jonas

  Det som är spännande är att jag ordagrant fick exakt samma svar från ett medium idag..

  Antingen är vi sjukt lika eller…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.