tips

Middagstips, tack!

Har insett att jag behöver hitta tillbaka till en glädje i maten. Jag vill äta mer varierat och ”bättre” mat. Nu när jag ammar och känner mig väldigt upp och ned av trötthet och hormoner så är min matglädjenoll. Jag skulle verkligen vilja laga mer och bättre mat. Roligare med mer smak och fler råvaror. Så… har ni några tips? Antingen på maträtter eller på ställe där jag kan hitta inspiration.

Tidigare har jag då och då kikat in hos Jennys matblogg men hon har gjort om sin blogg och jag tyckte maten kändes som om den var samma som sist jag var där.

Så… har ni tips?

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.