tips

Filmer vi sett den senaste tiden:

Ja men vi eller jag har sett lite film. Det var verkligen inte igår kan jag säga utan vi har under en enormt lång tid föredragit serier. Men nu! Har vi alltså sett lite film. Här kommer tips:

Till alla killar: nu och för alltid Den sista delen i en trilogi om LJ och pojkvännen Peter. De går sista året på high school och ska välja college. Så klart väljer de tillsammans men är det verkligen så enkelt? Nä så klart inte. Men det är gulligt och förutsägbart och i yngre tonåren hade jag verkligen önskat mig en kille som Peter, som gör allt för mig (på det där viset som bara händer i fiktionen). Nja… jag halvsov lite till den här om jag ska vara ärlig. Men den vänder sig nog främst till en yngre publik.

Beck – den förlorade sonen jag är verkligen inget fan av svenska kriminal-filmer men vi såg den senaste Beck-filmen iaf. Och jag kände mig så förvirrad, vilket kan bero på att jag säkert missat 20 stycken. Men ingen Gunwald, ingen action, ingen riktig handling eller jag vet inte. Jag tyckte att man fick reda på vad som hänt tidigt i filmen. Och Beck, han var sjuk hela filmen. Jaha ja… dessutom en del lösa trådar som antingen tyder på ännu en uppföljare eller på att jag missat något under de där 20 filmerna jag inte sett.

Framing Britney Spears alltså det här är typ det sorgligaste jag har sett. Allt från paparazzis till hur hennes ex-man behandlar henne och hennes pappa. Hur kan lixom allt det här hända? Usch vilken hemsk värld och Britney är så utsatt och ensam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.