Funderingar

Fastar ni?

Mellan semmeldagen och påsk så kommer ju fastan. Mina tonår spenderades ju i italien där fastan är en stor del av religionen så där fastade jag traditionellt, om än med mat eftersom att jag har diabetes. Nu fastar jag mer fritt. Jag gillar tanken på att rensa ur och fokusera på det som är viktigt.

I år fastar jag sociala medier. Jag har raderat mig från mail-listor, gått ur grupper jag bara slösurfat i och blockerat en blogg som bara för mig irriterad. Så skönt! Det är som att rensa men mentalt.

När jag ammar sitter mobilen i min hand, tyvärr men jag känner ändå att jag tagit bort onödig irritation. Brutit en dålig vana. Varför går jag in och kikar på människor som inte ger mig något positivt? Det är så himla dumt. Speciellt när det finns så många härliga människor och fina platser på internet. (Glöm inte att ge mig ett tips om ni har något roligt, fint eller mysigt som jag borde läsa).

+1

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.