Funderingar

En tur till akuten

Igår fyllde Majken en vecka. Vi bestämde oss för att fira med god lunch. På min lunch var det valnötter, det är jag superallergisk mot så jag bytte med V. Caesarsallad är inte heller fy skam. Vi åt och pratade och Majken sov. Så härligt att kunna njuta av god mat igen.

Sen kliade jag mig i ögat och hamnade på akuten.

Kraftig allergisk reaktion då ögat och ögonlock och ja ansiktet runt ögat vätskefylldes. Fick medicin, strikt övervakning och dropp. 1 liter vätskedropp och sedan försvann min migrän. (Dricker inte tillräckligt uppenbarligen ).

Efter några timmar, med mediciner hem, så var jag hemma igen. Så skönt även om ögat behöver tid att läka så mår jag fint nu.

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.