tips

Lyssningstips:

Nostradamus – P3 historia jag hade ingen aning om vem denna människa var. Han var en fransk läkare som på 1500-talet också gjorde profetior och horoskop. Jag tycker att det är så spännande hur människor alltid sökt efter ett sammanhang och att få veta framtiden och det här är verkligen häftigt.

Jakten på Usama Bin Ladin – P3 dokumentär trots att jag så klart inte är personligt påverkad av varken 9/11 eller det efterföljande kriget så är ju detta något som pågått och präglat stora delar av mitt liv. Trots detta så och den enorma nyhetsrapportering som varit kring detta så är det mycket jag inte hade en aning om. Vi vet ju hur det slutade med på någotvis är jakten också ganska spännande.

Coronautbrottet i wuhan – starten på en pandemi – P3 nyheter dokumentär det är ganska absurt att lyssna på den här dokumentären för att den tar slut. Ett ganska lyckligt slut i april 2020 där lock down hävs och livet kan återgå till det mer normala. Men nu med drygt ett halvårs distans till starten så tycker jag att det finns något fint i att lyssna på hur det började. Jag behövde nog den här distansen till pandemin, även om vi är mitt i den, för att inte bli allt för känslosam när jag lyssnar.

Oskar Linnros – P3 musikdokumentär jag försökte lyssna på den gör dokumentären om en fd klasskompis till mig men alltså snark. Dels så tycker jag inte han är så intressant, alltså vi var verkligen inte kompisar, men det kändes som om de gör en höna av en fjäder här även om han så klart är duktig på det han gör. Däremot så lyssnade jag på hans första skiva, jag gillar finurligheten i texterna och de gjorde mig glad. Skivan tog mig tillbaka till en tid då jag var ungvuxen, ganska vilsen men också nykär.

Top 20 show tunes – BBC RADIO 2 två timmar med musikallåtar. Jag älskar musikaler och ser verkligen framemot att få gå på musikal igen. Musiken gör mig alltid glad. Fick tipset från Natalia, tack! Det gjorde min söndag!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.