vecka

Vecka 7

Det skulle vara gött att föda barn den här veckan. Vi får väl se om den är sugen på att komma ut. Jag är inte jättesugen på att bli igångsatt men det blir väl som det blir, igångsättningen är väl dock någon vecka bort än.

En av de finaste låtarna jag vet som jag lyssnade på flera gånger förra veckan och skrik-sjunger med är someone like you med Adele. För mig är det något jag tänker på ofta, människor som har varit i mitt liv, nära personer som jag inte längre känner alls och jag hoppas att de har det bra. Jag skulle vilja vara en fluga på väggen eller kika in genom fönstret och se om de fick det där som vi/de drömde om för 15 år sedan eller hur länge sedan det nu var vi hördes. Det kan både handla om pojkvänner eller vänner.

I veckan hittade jag den här klockrena parodin på den låten och jag har skrattat så mycket åt den. In och kolla och se om du också tycker att den är lika rolig!

Har ni något roligt att dela med er av som jag kan fördriva tiden med? Det tas tacksamt emot.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.