tips

Saker att lyssna på när du städar:

För att få något gjort eller gå den där promenaden som jag inte har lust med men ändå borde göra så lyssnar jag. Jag fick airpods när jag fyllde år och det har verkligen varit något som är såååå bra och skönt när jag går runt och lyssnar. Här är lite tips:

P3 historia om Ester Blenda Nordström – jag har velat läsa boken om hennes liv så länge men jag har inte kommit mig för. Men nu finns hennes liv som podd, perfekt! Jag tyckte det var så där. Kanske för att jag hade en del förkunskaper (men inte jättemycket) men var hon verkligen så intressant och nyskapande?

P3 ID om Macaulay Culkin – det här var så tråkigt. Det är killen i ensam hemma. Jag är inte speciellt insatt i hans liv eller Hollywood överhuvudtaget men alltså detta var så välkänt. För mig fram kom absolut inget nytt, det var bara en bekräftelse på hur sorgligt hans liv varit.

P3 ID om Kobe Bryant – det här däremot var intressant tyckte jag. Jag har noll koll på basket men har så klart hört hans namn. De lyckades göra ett dynamiskt avsnitt med, för mig, ny information.

P3 ID om Jeff Bezos – jag kan verkligen fascineras av människor med den typen av driv som Bezos verkar ha. Det är också spännande med en så aktuell person, att höra om hans förändring från en ganska vanlig människa till något mer snobbigt och kanske maktgalen. Jag tycker mig höra om människor som blir inspirerade av den här typen av historier, där en person från noll bygger upp en enorm förmögenhet men jag blir mest trött. Va jobbigt att jobba så där mycket. När läser de böcker, leker med sina barn och sträck kollar på familjen Bridgerton.

Andra tips om saker att lyssna på:

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.