Funderingar

Self care

Alltså vad heter ”self care” på svenska? Att man lixom gör något extra för sig själv och sitt mående tänker jag på då.

Hur som haver för första gången sedan jag blev gravid hade jag här om dagen lite energi åt att ta hand om mitt yttre. Alltså här pratat vi kanske om det som andra människor gör typ dagligen men det var så himla skönt.

Jag ansade bort lite hår, gjorde inpackning, satt i soffan med ansiktsmask och såg en dokumentär på netflix. Jo jag var själv hemma också. Och så åt jag choklad. After eight. Nu när jag skriver ner vad jag gjorde så är det ju verkligen en bas. Något jag tidigare gjorde mer regelbundet. Det kanske säger en del om hur jag har mått…

Alltså jag tänkte när jag skrev det här inlägget att det var värsta lyxstunden där jag supernöjt, och det gjorde jag verkligen, men alltså samtidigt så känns det så himla basic nu. Nästan patetiskt att detta skulle vara ”self care”. Jag måste verkligen bli bättre på att ta hand om mig själv. Kanske borde lägga till det på listan över nyårslöften. Eller så är jag bara bra på att njuta av det lilla. Vi kan ju låtsas att det är så…

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.