vecka

Vecka 2

Den gångna veckan var så tung. Fysiskt så gick jag på en långpromenad, eller ja längre än normalt och hade så ont i fogarna resten av veckan. Sov dåligt men det är inte allt, jag är så trött. Antar att det beror på att jag närmar mig slutet på den här graviditeten. Men med tröttheten kommer också en underliggande bitterhet fram hos mig, sömnbrist är inget attraktivt tillstånd. Jag har känt mig så ledsen för att vi inte varit i Sverige medan ”alla andra” är i Dubai och Kanarieöarna. Det känns så ensamt även om jag så klart vet att den stora massan följer rekommendationerna precis som jag gör, efter bästa förmåga.

Nästa vecka då. Jag hoppas på att sova bättre. Mina studier börjar på torsdag. Och på måndag har vi ett möte med myndigheter inplanerat för att fixa lite grejer. Jag skulle också behöva ringa svenska myndigheter och fixa en grej men det är mycket möjligt att jag prokastinerar det ännu en vecka.

Bygga Lego står på alla dagars att-göra-lista just nu.

Även om inget blir som vanligt under en pandemi med lockdown så är detta första vardagsveckan. Jag ska göra matlista, se om jag vågar promenera och röra mig lite, se på vår tid är nu med min man och försöka underhålla en uttråkad fyraåring.

Vecka 2 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.