tips

Serietips: familjen Bridgerton

Det här är en bokserie som handlar om en syskonskara, en bok om varje syskon, som nu blivit Netflixserie. Jag har gett mig på första boken men tyckte att den sög men en lättsam tv-serie kan väl aldrig sitt fel?

Den här serien är verkligen verkligen lättsam. Det är ganska lätt att hela tiden lista ut vad som komma skall. Det är en klassisk handling med vissa moderna (feministiska) twister.

Jag är inte jätteimponerad av den här seriens handling. Kanske handlar det om att det är utdraget till en serie, 8 avsnitt på 60 min, istället för en film på kanske 1.5 timme. Det är utdraget och vid några tillfällen somnar jag. Vilket inte gör att jag inte hänger med i handlingen…

Jag tycker att det är komiskt hur lite kvinnorna vet om hur barn görs medan männen vet allt. Känns konstigt att det är sånt hysch hysch kring det och kanske tom var på det viset då? För att vara helt oinsatta i barnaskapandet och så klart rena oskulder så innehåller dock serien en hel del sex. Något avsnitt var mer eller mindre sex överallt och hela tiden.

Ett mysigt tidsfördriv, kanske från sjuksoffan, men inget mer än så säger jag om den här serien.

0

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.