vecka

Vecka 1

Första veckan på ett nytt år. Och allt är som innan. Det är ett antiklimax på något sätt. Jag tänker ofta på ABBA-låten happy New year.

No more champagne

And the fireworks are through

Here we are, me and you

Feeling lost and feeling blue

It’s the end of the party

And the morning seems so grey

Det är så himla fint och vemodigt. Att nu är det slut på det roliga men vi har ändå varandra. Det är min känsla för tillfället.

Den här veckan är vi lediga alla tre. Mitt fokus måste vara att sova och vila för det är riktigt dåligt med den varan. Alltså min nattsömn suger så hårt och det gör mitt tålamod sämre än sämst och jag hatar att vara trött och kommer säkert vara det tillräckligt när bäbisen är här.

Jag har fortfarande inte gjort min year compass så den ska jag göra och sätta mål för året. Jag funderar på om man kan ha ett mål för olika månader. Lixom som fokusområden. Vi får se vad jag får till.

Det ska vara runt noll grader hör och ett fokus kommer absolut att bli att gå ut varje dag. Röra på mig och rasta Nils. Men annars blir det nog en riktigt slapp jullovsvecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.