tips

Julklappar till (vår) fyraåring

Nils har längtat till jul sedan juni någon gång. Julklapparna är ju en bidragande orsak så klart men jag tror faktiskt det är julgranen som lockar mest. Gu va han leker med den. Det är också roligt att han börjat önska sig saker. Det kan så klart leda till besvikelse men kul att få lära sig att vänta på något. Här kommer saker han önskar sig:

Han önskar sig lypsyl format som en panda. Får se om jag hittar det i butik för jag gillar sånna här små presenter.

Jag har hört mycket gott om boken som inte ville bli läst av David Sundin och att uppmuntra Nils till läsning är ett av mina viktigaste uppdrag som mamma.

Årets höjdarjulklapp är begagnad! Det är ett Nintendo DS. Nils har ingen surfplatta och istället för det bestämde vi oss för ett begagnat tv-spel. Det känns både prisvärt och som något han kommer älska.

Jag provspelade medan v tittade på dokumentär om svenska Dansband.

Av morfar kommer han få utklädningskläder till doktor. Att klä ut sig är något som han verkligen tycker är kul och sedan jag blev gravid är det extra spännande att leka doktor med magen.

Högt upp på önskelistan står ”en barnskoter” men med tanke på var vi bor känns det inte aktuellt, kanske däremot en fyrhjuling till födelsedagen. Däremot skulle en snowracer skoter sitta fint att ha i stugan!

Nils önskar sig också smink, jag har googlat runt men tycker att alla smink-kit är så galet stora. Lite ögonskugga och ett läppstift räcker lixom. Har ni några tips? Eller ska jag köpa vanligt smink som han får leka med?

En pyjamas eller nattlinne skulle behövas i Nils garderob.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.