vecka

Vecka 47

Kan ni fatta att det är två veckor kvar till första advent? Tjena vad tiden går. Och tur är väl det kanske. Tiden i lock down gick så himla långsamt i början av året så att det rusar på nu känns bra.

I veckan kommer ni få veta vad Nils ska få i julklapp. Vi är klara med hans julklappar men kanske adderar vi några småsaker. Kanske blir ni inspirerade eller tycker att vi är helt orimliga… ni kommer också få följa med på min födelsedag, lite tråkigt är det att fylla år så nära jul men det kan man ju inte göra så mycket åt.

Om någon är sugen på att skicka mig en julklapp vill jag ha dessa chips. Jag älskar konsistensen på dessa men har inte hittat den på länge!

Vad ska jag hitta på i veckan då? På måndag ska jag gå en utbildning på jobbet. Den handlar om att lära sig se NPF-diagnoser även när personen saknar språket. Iom att språket ofta utvecklas sent i dessa diagnoser och att många säger att man inte kan sätta diagnos innan en person har språket så blir dessa sällan hjälpta. Pratar om andra språket i dessa fall, alltså de som lär sig tyska som andraspråk.

På torsdag och fredag har jag testning igen. Jag tycker det är ganska drygt och tråkigt och testet jag gjorde den här veckan tyckte jag sög. Men men…

På fritiden ska jag försöka promenera, lyssna på spännande poddar och kanske träffa en vän på träning. Det är inte lätt att få till. På onsdag har Nils förskola stängt efter lunch och då brukar vi hitta på något kul som badhuset eller en park eller något. Så vi får försöka hitta på något roligt här hemma istället. Men det är svårt att få honom att tycka att hemmet är roligt just nu.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.