tips

Filmtips: holidate

För någon månad sedan gnällde jag över att det inte göra några riktiga romcoms alltså romantiska filmer längre och kanske blev jag lite bönhörd.

I måndags såg jag filmen holidate en film om två omaka personer som stöter på varandra och gör en deal om att fira högtiderna det kommande året tillsammans. Ja men som i alla romcoms så vet vi ju redan hur det här slutar.

Den här filmen är inte klass med de bästa filmerna inom genren vilket nog handlar om lite olika saker som att det då var etablerade skådespelare som var med, en trend vilket gjorde att manus var välskrivet samt att jag då var tonåring och kanske i min mest romantiska period någonsin.

Men den här filmen är faktiskt mysig. Kanske speciellt i tider av en pandemi då vi faktiskt inte har firat några högtider under året och inte vet hur vi ska fira kommande högtider. Det är lite som att de klippt ihop all dagar med något extra till en film. jag skulle inte viga en filmkväll till den här rullen men en trött bakisdag eller varför inte en grå tisdagseftermiddag.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.