vecka

Vecka 46

Det här kommer bli en mastodont vecka. På tisdag har jag individuella samtal. På onsdag har jag ett kris-möte till en ofungerande ungdom och torsdag och fredag har jag testning.

På tisdag fyller jag dessutom år! Så till helgen tänkte vi bjuda en familj på middag. Egentligen känns det inte så viktigt. Jag fyller inte jämnt och vi befinner oss i en pandemi men samtidigt så är de nära vänner och kanske är det extra viktigt att fira det som firas kan.

Jag älskar att planera och ha planer även om det bara är en kaffe eller ett träningspass så tycker jag om när tiden är fylld med roligheter. Jag försöker i den mån det går att planera. Så förutom att jobba järnet och fylla år är jag sugen på att baka citronrutor, jag tycker citron i bakverk är så gott samt havrekex.

Havrekex är något som hör julen till för mig. Ett litet måste på julbordet eller i adventstid. Är det något som görs i hela Sverige eller är det bara i norra?

På fredag kommer nya avsnitt av dips och i helgen kommer nya avsnitt av the Crown, två väldigt olika men väldigt bra serier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.