Barn & gravid,  Funderingar

Tårar, svenskt fika och för starka magmuskler

I lördags blev det klart (?) att Joe Biden blev nästa president i USA. Fy tusan vad jag grinade. Att gråta till ”tävlingssammanhang” som inte alls beror mig egentligen är en superkraft jag har. OS, olika VM, eurovision songcontest. Alltså allt där folk tävlar egentligen. Men här finns även en lättnad. Fy Tusan vad skönt att slippa den där andra clownen.

Mitt tålamod fortsätter vara jäkligt knapert. Nils är i en fas och jag brukar känna mig stark och välrustad men nu känner jag mig bara trött och irriterad. Det gäller även min man. Ett paket med svenskt fika hade ankommit och vi krattade löv och fixade i trädgården. Vi har drygt tio grader här och faktiskt ganska bra väder.

Nils tyckte dock det var läge att använda ullfodrade vinterstövlar…

Mina magmuskler håller emot bra. Det syns att jag är gravid när jag är naken men med kläder är det fortfarande osynligt. Det är så klart lite tråkigt att jag inte får den där fina kulan och jag kan känna en sorg när jag ser tex Kenza som ligger några veckor efter mig men har så fin mage. Det stora problemet nu är att det är obekvämt och gör lite ont. Så jag hoppas att magmusklerna delar sig snart så att jag kan andas djupt och får visa upp min mage.

Med den här korta sammanfattningen av helgen önskar jag dig en härlig måndag! Själv kommer jag spendera den i sängen. I natt vakande jag nämligen 02 av att jag Chippade efter anden och efter det har jag ännu inte somnat om. Unnar mig helt enkelt en dag med lite sömn.

0

2 kommentarer

  • Winta

    Hur går det med illamåendet? Mysigt med svenskt fika. Ska beställa lite nu från Onfos.
    Vilka vinterskor har Nils? Är på jakt efter ett par.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.