vecka

Vecka 45

November är här! Grått, rått och den officiella mysmånaden som dessutom avslutas med första advent.

Den här veckan börjar jag gå oftare till min ordinarie barnmorska. Jag har inte behövt dropp på flera veckor och mina diabetes beter sig bra. Jag ska dessutom ta influensa vaccin som är rekommendationen här.

På söndag är det farsdag i Sverige så det firar vi med något gott fika. Något borde alltså bakas. Men en present är redan inhandlad, en fleecetröja.

På onsdag hoppas jag på ett valresultat där usa byter president. Känner mig lite pirrig i kroppen inför det, för jag vill såååå mycket att det ska bli en förändring. Kanske hinner jag med något av Natalias val-tips!

På onsdag är det begravning för min gudfar i Sverige, jag har valt att inte åka dit men jag tänkte försöka ta mig till en tystmiljö eller åtminstone skapa en stund för eftertanke hemma.

På jobbet är det min sista veckan innan jag börjar en omfattande testning på mina studenter som pågår fram till jul i princip så jag ska göra en del förberedelser med det. Jag har också en del individuella samtal och omdömen som ska göras. Men jag känner att jag ligger ganska bra i fas.

Jo men så börjar ju nya hårdare restriktioner här igen. Dagens nyheter skrev så här:

Restauranger, barer, gym är stängda och folksamlingar eller ja umgänge begränsas till 10 personer. Ändå lättare restriktioner än i våras när vi bara fick träffas två…

2 kommentarer

 • Winta

  Kul att läsa att du mår bra och har energi. I vilken vecka är du?
  Restriktionerna säger att man endast får träffas med ett annat hushåll/familj, och högst 10 personer. Så om två familjer har mer än 10 medlemmar så får inte alla träffas samtidigt. Seltsam..
  Det läskiga är ju att grannar uppmanad att hålla ögon och öron öppna och att de ska ringa polisen om de ser att restriktionerna inte följ.
  Där går de lite på tunt is och påminns om deras känsliga historia..
  Får hoppas att siffrorna sjunker..

  • alex

   Ja i vecka 25 är jag nu.

   Ja du har helt rätt. Du formulerade det mycket bättre än mig. Vi får hoppas på en snabb vinter och en varm vår med minskad smittspridning och ta en fika då. Eller ett glas vin. ?

   Det med grannarna är helt sjukt! Det blir aldrig bra med angiveri. Vetetusan om jag skulle ange någon granne faktiskt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.