vecka

Vecka 44

Den här veckan kommer för alltid vara höstlovsveckan för mig. Man har klarat av första tiden i skolan för läsåret och får äntligen ledigt. Jag minns inte att vi gjorde något speciellt, men det är alltid mysigt med ledigt.

Vi hade som vanligt planer på att åka till Stockholm och träffa alla höstlovslediga konpisar även om vi inte har höstlov här. Men vi ställde in. Så himla tråkigt och vemodigt. Vad ska vi göra nu då?

Senast vi var i stockholm eller Sverige var för 34 veckor sedan. Som jag saknar det. Och Nils! Men vi får påminna oss om hur priviligierade vi är. Som bor fint, har varandra, lever runt knuten från alperna, har mat på bordet och har inte varit sjuka eller förlorat någon nära i covid-19.

Jag jobbar iaf måndag och tisdag, ska försöka vara ledig onsdag, torsdag och fredag är jag garanterat ledig. Vi har inga planer. Bara börjat ställa om hjärnan från Stockholms-kul till münchen-mys. Men exakt vad vi ska hitta på vet jag inte än. Restriktionerna för corona är mer begränsande här än i Sverige så alternativen är lite färre. men något lite extra roligt ska vi absolut hitta på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.