Barn & gravid,  Funderingar,  Jobb

Vi har två namn!

Vi är överens om två namn, ett flicknamn och ett pojknamn. Så nu har den som ligger där inne i magen ett namn redo när hen kommer ut. Alla tror att det är en flicka. Så då kommer det väl ut en pojke då… det spelar ingen roll men jag är nyfiken. För mig har det varit viktigt att tilltalsnamnen är klara, jag vill inte vela och vänta utan att det ska finnas ett namn och en identitet redan från början.

Igår eller kanske redan i förrgår kom tröttheten som en vägg. Jag har jobbat för hårt den här veckan men börjar känna mig ”i fas” och som om jag har koll på läget. Självklart har jag då också sovit extra dåligt. Så helgen är välkommen!

Igår målade jag och Nils frukt till pumpor. Nils hatar eller är iaf totalt ointresserad av att rita på papper. Något de också har tagit upp på utvecklingssamtal. Däremot om vi ritar, målar, klistrar eller pysslar med något som inte är papper då kan han hålla på hur länge som helst. Jag trodde hans ointresse att rita på papper berodde på att han var vänsterhänt, något som förskolan haft lite svårt att acceptera, men det är ju ännu svårare som vänsterhänt att måla på clementiner så nu vet jag inte. Det var iaf en mysig stund.

Nu ska jag äta frukost och dra mig mot jobbet. Hoppas ni får en fin lördag!

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.