Funderingar,  Jobb

Mot jobbet!

Idag ska jag till jobbet. Jag var hemma två dagar och sov. Gick upp, åt frukost, somnade om till kl 9. Satt i soffan och såg younger. Åt lunch. Somnade igen vid 13 och sov två timmar. Jag är så trött och så uttråkad.

Det är inte samma trötthet som tidigare i graviditeten där det är en vägg av trötthet som däckar en, det är mer en molande trötthet som alltid finns där men heller aldrig tar slut. Jag googlade och såg att trötthet är ett av symtomen på corona men som V påminde mig om så har jag varit trött hela graviditeten och sover såååå dåligt. Vaknar mycket på nätterna med antingen känslan av att jag är pigg eller att det kryper i kroppen. Så… det är bara att ge sig ut och kämpa sig igenom den här dagen.

Precis som Happy skrev så tycker jag att det är svårt med input. Framförallt i livet. Det är otroligt mycket vardag. Dagar med frukost, jobb, middag, tv-spel, nattning och sedan ett avsnitt av någon serie innan jag går och lägger mig. Jag saknar att träffa människor, resa, äta god mat, strosa runt i stan. Ja allt. Det där med corona och att iaktta försiktighet finns lixom i bakhuvudet hela tiden. Någon form av riskberäkning där jag funderar på om det är värt det.

Nej nu ska jag väcka Nils så vi kommer i tid. Hoppas ni får en fin onsdag!

0

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.