Barn & gravid,  vardag

Lite småförkyld

Jag är en sån person som lixom ”kämpar på” jag har blivit bättre på att solla bort och bara göra det mest nödvändiga eller akuta men kan gå till jobbet ganska sjuk med en Ipren i kroppen. Men tiderna är annorlunda nu och jag har tendens till hosta/harklingar så… jag sitter hemma i soffan. När detta inträffar så blir jag helt förslappad, sov till 09, tittade på gift vid första ögonkastet och nu borde jag en massa som att klä på mig, plocka undan, köra en tvättmaskin, handla osv. Men icke!

Annars då? Jo men jag har börjat få en liten mage. Den syns inte med kläder på men utan så finns den där. Jag minns inte så mycket av min graviditet med Nils mer än att jag mådde så dåligt men den här bäbisen känns mer aktiv och troligen större iaf om man kollar in magen. Med Nils kom magen när jag fick dropp vilket jag tror var i vecka 27, så nu är jag fem veckor tidigare. Det känns skrämmande, hur stor kommer jag bli? Men också skönt. En mer normal stor bäbis hoppas jag ju på så klart.

Vi hörs i veckan!

0

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.