vecka

Vecka 42

Igår kom hösten till münchen som ni ser. Känns tungt med så grått väder men vi har haft det fint länge.

Den här veckan börjar jag med kartläggning och individuella möten med elever. Detta brukar göras vid terminens början men är inte gjort än så det brinner lite i knutarna. Det är också min sista vecka på mitt ”extrajobb” vilket faktiskt känns ganska skönt.

Vad som inte känns skönt är att jag har lite hosta sedan min kräkkavalkad i torsdags. Tror verkligen inte att jag är sjuk men hemma ska man ju stanna i dessa tider. På måndag har Nils en läkartid för sin astma och på torsdag är det jumpa.

Jag hoppas att min mage får tid att läka under veckan, att jag kommer ut på promenader medan jag orkar det och att jag får sova gott!

0

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.