Jobb,  vardag

Veckan som gick

Den här veckan var ett kaos! Jag började nytt eller nygammalt jobb och mötte den märkligaste mest ofungerande människa jag någonsin mött. Det leder till en enorm mängd jobb för mig och en hel del smörande och utslätande inför fel som hon har gjort (vara tjänst jag tog över).

I torsdags kväll fick jag ett enormt bakslag. Jag har mått bra alltså riktigt bra i två veckor men då kräktes jag och kräktes och kräktes. Hela natten. Det gör att magen hamnar i olag och även gårdagen blev märklig för magen. Jah bestämde mig iaf för att ta ett bad.

I vårt pannrum står ett badkar. Så himla mysigt med inredningen och miljön där nere. vi pratar ibland om att göra något mysigt badrum med badkar och så men alltså vi har redan två badrum och vi badar så sällan. De gångerna vi väl badar är det inte så mysigt dock…

Nu ska jag ta djupa andetag hela helgen och njuta av att hösten är här. Vi hörs på söndag med nya planer för kommande veckan. Hoppas ni har en bra helg!

0

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.