Jobb,  vardag

Vardagsliv med plus i kanten

Nils har problem med andningen igen. Gu vad jag hoppas att nästa barn slipper det! Men annars är vi ju rutinerad nu. Hostmedicin eller slemlösande är kanske en bättre benämning är ingen hit så den får vi muta i honom. Så skönt att han är stor nog för att muta.

Medicin, hjortronsylt och honung

Annars är det ganska mycket nu. Jag sover dåligt. Fortfarande men annars är jag ju ganska opåverkad av graviditeten. Blev utringd som flytthjälp i helgen och det var fint att känna att kroppen orkade ganska mycket. Fick lite härlig träningsvärk efteråt också.

Mitt gamla jobb visade sig vara totalt kaos. Ingenting är gjort. Alla är besvikna. Saker är borttappade. Det finns lixom ingenting att bygga vidare vilket frustrerar mig. Det var också märkligt att möta vissa kollegor. De flesta var superglada men några var kalla och avståndstagande, som tidigare inte varit det alltså.

Pratade med läkaren idag om Nils andning. Ett skov. Det pratas om inläggning men so far är han fullproppad med mediciner och ligger bredvid mig och sover. Allt på en gång verkligen!

0

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.