vecka

Vecka 41

From imorgon jobbar jag på mitt gamla jobb igen. Fram till årsskiftet. De anställde eller omplacerade en person till min tjänst som inte alls fungerade. Det berodde nog på både det ena och det andra men de bönade och bad att jag skulle täcka upp och efter en del förhandlingar känns det okej att göra det. Det är dock aldrig roligt att komma in på ett jobb och städa upp efter en kollega utan snarare ganska slitsamt men det ska bli roligt att göra något eftersom att jag sedan ska vara föräldraledig ganska länge.

Det känns som att veckan kommer bli ganska stressig och ganska splittrad. Både det nya jobbet som kommer innebära massa roddande men också sista veckan på gamla jobbet.

Jag längtar redan till nästa helg. Har dessutom har jag sovit såååå dåligt. Dels pågrund av graviditeten, det lixom kryper i kroppen men också för att Nils har haft jobbigt med sin andning. Så jag börjar inte med de bästa förutsättningarna. Men det blir säkert finemang tillslut.

Hoppas ni får en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.