Girlytalk

Saker jag har lyssnat på:

Det här verkar bli ett återkommande tema. Lite tjatigt men försöker ha en podd som sällskap istället för tvn. Så likväl som jag tipsar så tar jag gärna emot tips från er också.

Diktatorer – Mao Zedong: det är väl ingen hemlighet att jag gillar historiska poddar? Den här är ny med fantastiska Parisa Amiri. Ganska lik andra historiepoddar men också väldigt intressant.

Hungersnöden – det här avsnittet tycker tjat var superintressant. Att vi har haft det förjävligt i Sverige för inte allt för längesedan tycker jag är viktigt att påminnas om. Idag sitter vi på våra höga hästar och nekar människor i nöd det mest basala. Lyssna och lär dig!

Tvillingpodden – det här är lite flummigt och flamsigt. Och jag blir lite trött av att lyssna när de lixom inte följer en rödtråd. Men jag ville höra om en separation där kärleken inte är slut utan andra omständigheter gör att de inte kan hålla ihop. Men det var väldigt lite om det och mycket om annat.

Johnny Depp – droger, rock’n’roll och rättstvister. De tidigare personporträtten tycker jag har varit positiva, på något sätt, inte genom hela men det handlar ju om människor som överkommit hinder och så är det inte alls så här. Så sorgligt tycker jag att allt känns. Det är som att det lixom aldrig är bra. Eller blir bättre utan snarare tvärtom.

Lars Winnerbäck – det var verkligen längesedan jag lyssnade på honom men å andra sidan lyssnade jag sönder honom i tonåren. Jag minns vad jag kände när jag lyssnade på vissa låter och hur jag tyckte att han var så djup. Idag uppskattar jag absolut hans texter, poesi, men det är också mycket dravel på något vis. När hösten smyger sig på då kommer också suger efter hans musik. Minns att jag gillade en söt kille ett tag som skickade den här låten till mig. Tänkte då att han bara ville tipsa om en bra låt men kanske ville han säga något mer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.