Barn & gravid

Sova? Ja, tack!

Sällan i mitt liv har jag sovit så dåligt som jag gör nu. Det är något som jag absolut inte kunnat relatera till i graviditeten med Nils. Sov som en stock då. Men nu är sömnen verkligen av sämre kvalité! Både att jag kan vakna många gånger och ha svårt att somna om men också att jag drömmer och drömmer och drömmer.

Ett tag hade jag också lite ont av foglossningen på natten men nu när jag är striktare med mig själv så går det bättre. Men sömnen är ändå så dålig. Suck! Jag tror det var Ika, som sa att mycket drömmar och dålig sömn är ett tecken på att barnet är en flicka. Tror stenhårt på att det är en flicka så det är ju skönt att detta bekräftas nu.

Igår jobbade jag iaf fram till lunch, handlade, åt lunch och satt i soffan och insåg plötsligt ”jag sover ju”. Kröp ner i soffan under en filt och sova 1.5 timme. Vaknade flera gånger men alltså såååå skönt att få vila! netflix går varm. Började på en ny serie som var så härlig även om jag somnade. Tips kommer.

På kvällen tog jag en promenad vilket är typ den träning jag gör nu. Lagom för min foglossning i kombination med rygg och bålstyrka samt med mirakelmedlet nummer ett på rumpa och hamstrings så funkar det bra.

0

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.