tips

Höstiga inköp

Vi har tre uppsättningar lakan och ett par har gått sönder. Riktiga favoriter i mjuk bomull. De skulle behöva ersättas. Kanske av de här i linne från Ikea.

Jag har två fleecetröjor. Båda har ganska många år på nacken och den ena har börjat släppa i sömmarna och den andra har helt tappat formen. Så en ny skulle behövas. Den här tyckte jag var snygg och innehåller dessutom ull. Världens bästa material ju!

blev galen här om dagen när jag gick igenom tvätten och hittade 15 udda strumpor till Nils så jag slängde allihopa och köpte nya. Gjorde sedan samma sak med alla öppnade lipsyl. Nu när temperaturerna sjunker känner jag det direkt på att jag blir torrare om läpparna.

Mamma-jeans. Förra gången hade jag två par gravidbyxor. Ett par var helt slut och det andra paret gav jag bort. Så jag beställde ett nytt par nu. De satt som en smäck i benen men själva magdelen var ungefär tio storlekar för stor på alla håll. Kunde dra upp mudden till axlarna och det höll inte uppe byxorna när jag gick. Beställde ett par till från hm nu hopppas de sitter bättre.

Ett halvt gravid-relaterat inköp är nya joggingskor. Jag hade tänkt vänta till våren när jag får springa igen men slog till nu då jag har problem med höften. Vilket kan bero delvis på att jag alltid sitter skräddare. Så försöker också vänja mig av vid det.

Fick sjuka skavsår men höften kändes bättre.

Jag skulle också vilja köpa ett par tunnare mjukisbyxor. Jag tycker att de från old navy är toppen men lite långt att köpa därifrån idagsläget så jag får leta lite. Jag behöver dem kanske mest när jag ska vara hemma med bäbis så ingen stress.

0

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.