vecka

Vecka 36

Förra veckan var bra tillslut. Min svåger och hans nya flickvän kom på middag. Jag kom ut och träffade lite vänner. Och så fick jag sova.

Idag ska jag träffa några av mina fd elever. De vill veta mer om varför jag slutade och kanske få ett avsked. Resten av veckan blir lite mer hektisk. Jag ska jobba måndag, tisdag och torsdag. Och måndag och fredag har jag föreläsningar. Så ska det pluggas en del och jag hoppas på att träffa vänner två dagar.

Jag måste också ta tag i lite grejer jag har skjutit upp. Typ att ligga på jobbet om att få arbetsgivarintyg och sånt. Så jäkla drygt och tråkigt men nu måste det bli gjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.